Cum sa asortezi pantofii la costum

Cum sa asortezi pantofii la costume de diverse culori

  • Costume bleumarin – la acestea merg bine pantofii negri, maro, rosii sau visinii. La un asemenea costum, inchis la culoare, puteti sa asortati si niste pantofi mai puternic colorati. Insa, trebuie sa alegeti pantofii adecvati pentru iesirea, intalnirea sau evenimentul la care participati. Pentru o intalnire business recomand pantofii inchisi la culoare, in timp ce o iesire in oras permite si un stil mai nonconformist.

  • Costume gri – se asorteaza bine cu pantofi maro, negri, rosii sau visinii. Alegerile la care poti sa apelezi sunt aceleasi ca si in cazul costumelor bleumarin. Totusi, costumele gri sunt mai casual – deci nu este indicat sa le purtati la intalniri formale. Costumele gri carbune nu se asorteaza cu pantofi maro.

 

  • Costume maro – multa lume asorteaza pantofi negri costumelor maro, lucru ce constituie o greseala mare de imbinare a culorilor. Costumele maro merg perfect cu pantofi de aceeasi culoare, insa o nuanta mai inchisa. Mai poti sa porti si pantofi rosii sau visinii.

 

  • Costume negre – cu toate ca multi considera negrul ca fiind o culoare ce se asorteaza usor, costumele negre merg bine doar cu pantofi…negri. Restul culorilor nu arata bine deloc. Daca ai un stil mai casual poti sa asortezi costumului o pereche de tenisi colorati – acestia vor arata interesant, insa doar daca ti se potriveste acest stil.

by admin