Cum se poartă accesoriile pentru bărbați

Ochelarii

O pereche de ochelari bine aleasă oferă un aer sofisticat și stilat. Aceștia se poartă și se aleg în funcție de forma feței. Spre exemplu, pentru fețele rotunde se potrivesc ramele rotunde, iar pentru fețele ovale, sunt recomandate ramele mai alungite. Un studiu din 2012 efectuat pe 1.111 femei din America cu vârsta peste 18 ani a constatat faptul că 87% dintre acestea considerau ochelarii ca fiind cel mai sexy accesoriu al bărbaților.

Eșarfa

Deși destul de neobișnuită pentru bărbați, eșarfa poate oferi culoare ținutei. Aceasta ar trebui aleasă astfel încât să reușească să accentueze o anumită culoare de pe tricou, cămașă sau haină, pentru a le scoate în  evidență.

Cravata

Materialul recomandat pentru o cravată de bună calitate este mătasea. Cravatele subțiri de regulă se poartă la ținute mai stilate și trebuie alese în funcție de personalitatea fiecăruia.

Ceas

Considerat mai demult doar un obiect necesar, ceasul a devenit deja un accesoriu. La fel a și celalalte accesorii, ceasurile trebuie alese cu grijă, în funcție de stilul de viață și trebuie de asemenea asortate la ținută. Un ceas sport sau casual nu își are locul la birou, spre exemplu.

Curelele

Cu siguranță, culoarea curelei care nu dă greș niciodată este negrul. De asemenea, o regulă bună de respectat ar fi asortarea curelei cu pantofii.

Mănuși

Perfecte pentru sezonul rece, mănușile pot adăuga un plus de stil ținutei un bărbat. Cele care se potrivesc cu aproape orice ținută sunt mănușiledin piele.

Inelul

Pe lângă verighetă, inelul poate fi folosit și ca bijuterie de către bărbați. În funcție de personalitate, materialele care pot fi alese și care sunt la modă sunt aurul alb, argintul și oțelul inoxidabil.

Butonii

Există anumite cămăși care sunt concepute special pentru butoni. Aceștia au devenit foarte populari în ultimii ani, deoarece oferă un plus de stil ținutei. La fel ca toate accesoriile, și aceștia trebuie aleși în funcție de personalitate.

Depinzând de gusturi și personalitate, accesoriile alese pot cu siguranță adăuga puțină culoare și unicitate ținutei unui bărbat, atât timp cât sunt alese cu grijă și bun-gust.

by admin